Veldhoven Business Plaza
sliderfoto

Luna Glass Tinting B.V.


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0499376060
Adres:
IBC-weg 3q
Postcode:
5683 PK
Plaats:
Best


Contactpersoon

Naam:
Paul Machielsen
Emailadres:
paul@lunaglasstinting.nl
Telefoonnummer:
0499376060

Bedrijfsactiviteiten

Over Luna Glass Tinting

De wereld van zon- en warmtewerende raamfolie kent voor Luna Glass Tinting geen geheimen. Met kwaliteitsproducten voor de utiliteit en de automotive branche is ons bedrijf al jaren een vaste waarde in Brabant en omstreken. Maar het werkgebied is de laatste jaren ook landelijk flink uitgebreid. 

Luna Glass Tinting wordt in 2000 opgericht door Paul Machielsen, die daarvoor jarenlang actief is bij een gerenommeerde importeur van raamfolie. Dankzij zijn kennis en ervaring groeit Luna Glass Tinting al snel uit tot een kwaliteitsleverancier van glasfolie. 

In 2004 betrok Luna Glass Tinting een pand op industrie terein ESP in Eindhoven waar ze flink naam maakt als raamfolie specialist in Eindhoven en omgeving. Maar ook dit pand werd na een aantal jaren alweer te klein. 

Ons huidige pand

In 2010 betrekt Luna Glass Tinting een nieuw pand aan bedrijventerrein ’t Zand in Best, nabij de Mc Donalds en Hornbach. Een modern, eigentijds onderkomen dat uitstekend aansluit bij onze ambitieuze toekomstplannen. Dit pand is speciaal ingericht om de hoogtse kwaliteit te waarborgen. 

Specialist in raamfolie voor auto’s en gebouwen

Luna Glass Tinting maakt snel naam met kwalitatief hoogstaande raamfolie voor autoruiten (bezoek ook eens onze website). Autodealers en occasioncenters weten ons te vinden. Met duurzame oplossingen voor kantoorpanden, scholen, magazijnruimtes en overige gebouwen staat ons bedrijf daarnaast ook hoog aangeschreven bij architectenbureaus, projectontwikkelaars, schildersbedrijven, glaszetters en gevelbouwer. 

Oog voor kwaliteit 

Een scherp oog voor kwaliteit en duurzaamheid is kenmerkend voor onze dienstverlening. De ontwikkelingen in de wereld van de raamfolie gaan immers bijzonder snel. Er komen steeds meer producten met specifieke eigenschappen op de markt. Bij Luna Glass Tinting bent u aan het goede adres voor een betrouwbaar advies. Met Saint-Gobain Solar Gard als vaste partner weten wij overige folie leveranciers voor te blijven.

  • Momenteel hebben wij geen openstaande Opdrachten
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding