Veldhoven Business Plaza
sliderfoto

Veldhoven Business Plaza


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0652866910
Adres:
Habraken 2601
Postcode:
5507 TR
Plaats:
Veldhoven


Contactpersoon

Naam:
K. van Litsenburg
Emailadres:
info@veldhovenbusinessplaza.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Initiatiefnemers:

Veldhoven Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. 
Business Plaza Nederland biedt met Veldhoven Business Plaza alle ondernemers uit de regio Veldhoven en Best een platform om zich te profileren.

Doel Veldhoven Business Plaza:

Het doel van Veldhoven Business Plaza is om ondernemers een platform te bieden om zich te profileren. Op Veldhoven Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in de gehele gemeente Veldhoven en Best , zo ook in bijvoorbaeld Wageningen, vindbaar. Op Veldhoven Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor ondernemers in Veldhoven en Best. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken.

Bedrijfsvermelding en Member:

Uw bedrijfsvermelding is GRATIS op Veldhoven Business Plaza. Als Member kunt u uw profielgegevens toevoegen en geniet u vele voordelen. Een Membership is er al vanaf slechts € 50,- excl. btw per jaar. Het eerste jaar ontvangt u meteen € 100,- advertentietegoed.

Veldhoven Business Plaza werkt met een Google gerelateerd zoeksysteem waardoor u gevonden wordt op zoekwoorden. Door het aanvullen van uw profiel wordt uw vindbaarheid dus sterk verbeterd! Ook binnen Google zelf.

 

  • Momenteel hebben wij geen openstaande Opdrachten
  • Momenteel hebben wij geen evenementen